Judith Mangnus

Bedrijf:  Judith Mangnus – Coaching & Begeleiding

Dienst:  Equine Assisted Coaching

Natuurcoaching met paarden

Mijn specialisatie is Equine Assisted Coaching (EAC). Dit is een vorm van coaching in een landelijke omgeving die ruimte, rust en ontspanning brengt. Dit helpt je om terug te gaan naar je basis. Paarden zijn meesters in het lezen van non-verbale communicatie en reageren op ons eigen gedrag, onze intenties en emoties. Het paard houdt je als het ware een spiegel voor. Ik gebruik deze feedback om jou te helpen en jezelf te leren kennen. Ervaring met paarden is niet nodig, iedereen kan deelnemen!

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf
Wil je je ontwikkelen en een beter inzicht krijgen in jezelf of je relatie met anderen? Heb je een vraag of een thema waar je aan wilt werken of wil je gewoon meer over jezelf ontdekken?

Thema’s die tijdens de coaching aan de orde kunnen komen zijn:

  • Balans tussen werk en privé vinden
  • Het terugvinden van je passie
  • Leiderschap en verandering in carrière
  • Stress en onrust
  • Effectieve communicatie
  • Assertiviteit en faalangst
  • Beïnvloeding van buitenaf

 

Equine Assisted Coaching is zowel individueel als in teamverband inzetbaar. Weet jij jouw grenzen te bewaken? En herken je de grenzen van je collega? Zijn jullie teamplayers en hoe is jullie (non-) verbale communicatie? Wie neemt de leiding en is er sprake van ‘verborgen leiderschap’? Weten jullie van jezelf èn van elkaar wat jullie kwaliteiten, maar ook jullie valkuilen zijn?  Kortom, hoe werken jullie samen? Durven jullie de uitdaging aan om dit samen met de paarden te ontdekken?

 

Bekijk Judith in het programma ‘Trots op Zeeland’ van Omroep Zeeland.

Vrij zijn om te zijn wie je bent

Categorieën: , Tag: