ZV | voucher

voor Zeeuwse werkgevers & werknemers

ZV| voucher als onderdeel van verzuimpreventie-beleid

Verlaag actief de verzuimpreventie en verhoog de vitaliteit van werknemers door de ZV|voucher aan te bieden. Maak de voucher en het eventuele behandelplan onderdeel van het verzuimpreventieplan of breng het onder in het POB (Persoonlijk Opleidingsbudget) van werknemers. Of geef de voucher eenmalig als geschenk.

 

Bestel de voucher nu voor   €150,00

Kennismaking met twee coaches – mind & body

 

Met de ZV|voucher kan een werknemer op een laagdrempelige manier kennis maken met twee verschillende coaches op het gebied van de geest, bewegen, eten en slapen met de Zeeuwse natuur als podium.

Zeeuwse elementen zoals ruimte, rust, groen en water beïnvloeden de gezondheid positief. Een natuurlijke omgeving maakt dat je je gelukkiger, gezonder en creatiever voelt en dat is winst, nog voordat de coach zijn werk doet.

 

Door de ZV|voucher kan (preventieve) coaching worden ervaren door iemand die er nog niet bekend mee is of uw medewerker kan aan de slag met een coach buiten zijn ‘comfort-zone’.

Hoe werkt de ZV|voucher?

  1. Werkgever vraagt (een) voucher(s) aan bij Zeeuws Vitaal telefonisch of via de website.
  2. Ontvangst factuur.
  3. Na betaling van de factuur worden de voucher(s) per post toegestuurd.
  4. De werknemer kan zich oriënteren op zeeuwsvitaal.nl om te kijken welke coaches bij hem/haar passen. De afspraken met de twee gekozen coaches van het Zeeuws Vitaal platform maakt de werknemer zelf.
  5. De voucher heeft twee strippen met elk een unieke code. Bij elk bezoek kan een strip ingeleverd worden.

Bestel de voucher nu voor   €150,00

Zeeuwse coaches

Door gebruik te maken van de voucher kan de werknemer onderzoeken welke begeleiding passend voor hem/haar is. Ieder mens is uniek en iedere coach is uniek. Wat ze gemeen hebben is dat ze de Zeeuwse natuur als platform gebruiken voor hun coachingstrajecten. Om gezond te zijn en gezond te blijven is het nodig om in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. De combinatie van professionele coaching met de kracht van de Zeeuwse natuur heeft een sterke preventieve werking.

 

De coaches van Zeeuws Vitaal zijn vakbekwaam en werken in heel Zeeland. Sommige coaches werken vanuit een vaste locatie anderen juist op locatie.

 

Lees meer over de coaches van Zeeuws Vitaal.

“De natuur is beter voor je gezondheid dan de gezondheidssector”

Leen Gorissen 26 september 2017