Workshops in de Zeeuwse natuur

Ben je op vakantie in Zeeland? Dan is dit de manier om ontspanning of inspanning te combineren met de Zeeuwse natuur. Of op zoek naar een uitje met vrienden/vriendinnen, familie of collega’s in je eigen provincie?

Privé-workshops op locatie van jou keuze

Met je groep (vanaf 2 personen) krijg je een privé-workshop. De aangesloten coaches bij Zeeuws Vitaal zitten door heel Zeeland en komen op locatie naar jullie toe.

De coaches van Zeeuw Vitaal zorgen ieder op hun eigen manier voor een verrassende beleving en inspiratie in de Zeeuwse natuur. Kies wat bij jullie past!

Aanbod workshops

Workshop yoga of pilates in het bos of op het strand in Zeeland

Workshop yoga: Kom jezelf samen met je partner, vrienden of collega’s opladen en kom ook tot rust door je te verbinden met jezelf en de natuur om je heen. Genieten van de vogelgeluiden, het ruisen van de wind door de bomen, het voelen van de wind langs je huid en verwarmd worden door de zon of de verkoeling van de schaduw opzoeken. Buiten yoga beoefenen is dubbel genieten! Tijdens de workshop gaan we aan de slag met eenvoudige bewegingen, ademoefeningen en op het einde een liggende ontspanningsoefening. De workshop kan aangepast worden aan elk niveau.

 

Workshop pilates: Geniet van de Body & Mind training met aandacht voor een juiste lichaamshouding, ademhaling, controle en flexibiliteit. In de, met name zittende en liggende oefeningen, komen zowel kracht, lenigheid, coördinatie als stabiliteit aan bod. Deze workshop kan ook aangepast worden aan elk niveau.

Mindful Walk

Al wandelend maken jullie onder andere kennis met de kracht van je eigen adem en beleef je wat stilte voor je kan betekenen. Je ervaart hoe je jezelf kunt opladen en ontspannen. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur en de mogelijkheden van je eigen lichaam en geest.

Workshop ’Dans je Zen’: ‘Van denken naar voelen’

‘Dans je Zen’ is een gave manier om samen te ervaren en om uit je denken, in je lijf en voelen te komen. Deze dansvorm wordt ook Helende Dans genoemd. Het gaat puur om wat jij beleeft in de beweging. Eenvoudige en herhalende patronen maken dat dit voor iedereen toegankelijk is. De workshop is geschikt voor iedereen die ontspanning zoekt, van muziek houdt en flow op muziek wil ervaren. Dansen brengt mensen samen; het is verbindend en in de cirkel zijn we allemaal gelijk. Er bestaan geen fouten in ‘Dans je Zen’. Hoe ontspannend is dat!

Workshop mindful met paarden

Ontdek in de workshop mindful met paarden de verbinding om samen te zijn, elkaar beter te kennen en hoe je in de praktijk van alle dag beter op elkaar kunt afstemmen. Het is fijn als het vertrouwen vergroot, zowel binnen zakelijke relaties, thuis of in jullie vriendengroep.

Workshop balans in het gezin met hulp van paarden (activiteit met of zonder kinderen)

In deze workshop ervaar je op een directe manier op welke wijze jullie als gezin in het leven staan. Wie welke kwaliteit in het gezin inzet en wat is de plek van het individu binnen het gezin. Een leerzame en ontspannende ontmoeting voor het hele gezin, of team.

Workshop workout sessie

Niets is fijner dan sporten in de buitenlucht! Lekker buiten in het bos, in de duinen en op het strand, werken aan je conditie. In deze workshop gaan jullie aan de slag met een workout waarbij cardio en spierversterkende oefeningen zich afwisselen. Hierbij worden én elementen uit de natuur, je eigen lichaamsgewicht én trainingsmaterialen gebruikt. Of gaan jullie ervoor om te starten met fijne en losmakende oefeningen en verder opbouwend naar uitdagende en prikkelende oefeningen voor het hele lichaam. Met de vele variaties in de oefeningen kun je op je eigen niveau deelnemen aan de training.

Workshop leefstijl

Met een gezonde leefstijl zit je letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Je krijgt er meer energie van en dat maakt je een stuk vrolijker. Maar…lang niet altijd is dat even eenvoudig.

Tijdens de workshop doen we al wandelend een aantal oefeningen en krijgen jullie tips en tricks om meer te bewegen, meer te ontspannen of gezonder te eten.

Workshop intuïtief schilderen

Door de rust van de natuur kom je tot rust in jezelf en vanuit dit gevoel ga je aan de slag en kun je de prachtigste creaties maken die voor jou een waardvolle betekenis hebben. Een workshop van inspiratie en ontspanning. Schilderervaring is niet nodig. Benieuwd naar wat jij kunt creëren en wat er bij jou en andere mensen waarmee je de workshop doet op het canvas verschijnt?

Workshop Power Walking

In deze workshop gaan we met zijn allen wandelen in een sportief tempo waarbij je alle spieren gebruikt. Tussendoor staan we af en toe stil om spierversterkende, balans of cardio oefeningen te doen. Gezellig 1,5 uur buiten bewegen, je conditie verbeteren en je fitter voelen. Power Walking is fit & fun!

Spring in het diepe en ervaar hoe de Zeeuwse natuur zorgt voor
vitaliteit, zingeving en mentale en fysiek ontspanning.

Meer informatie over de workshops?

Kosten

2 personen:  150,-

4 personen:  200,-

6 personen:  250,-

8 personen:  300,-

(alle bedragen zijn inclusief BTW)

Een workshop boeken?

Heerlijk buiten midden in de natuur kom je volledig tot rust.