Online coaching voor uw werknemer

Help uw werknemer mentaal en fysiek vitaal te blijven tijdens de coronacrisis.

Na contact met ons kunt u gelijk de coaching programma’s aanbieden

Online coaching op verschillende aandachtsgebieden - voor geest & lichaam

Een sessie duurt 30 minuten. De kosten bedragen Euro 32,00 (excl. BTW)

Geen minimale afname van aantal sessies

Van de ene op de andere dag is de wereld veranderd. We hebben te maken met een wereldwijde epidemie wat ons leven en werk op z’n kop zet. Het vergt veel van ons zowel fysiek om gezond te blijven, als mentaal door het omgaan met alle gevoelens en emoties die erbij komen.  Het coronavirus en de maatregelen daaromheen kunnen angsten, stress en onzekerheden oproepen. Of wellicht heeft uw werknemer een ander vraagstuk op dit moment.

 

Maak vandaag nog de coaching programma’s beschikbaar voor uw werknemers

Ondersteuning van uw werknemers in deze lastige tijd is belangrijk. De coaches van Zeeuws Vitaal kunnen uw werknemers helpen met de gevoelens die ze ervaren. Ze luisteren, inspireren en geven praktische handvatten. Verlaag actief de verzuimpreventie en verhoog de vitaliteit. Ondersteun nu uw werknemers bij een gezonde levensstijl voor lichaam en geest. Bel ons vandaag nog, dan kunt u morgen al de coaching programma’s aanbieden

Zeeuws Vitaal – online coaching op verschillende aandachtsgebieden

Zeeuws Vitaal is een platform van verschillende typen Zeeuwse coaches om mensen in hun leven of levensstijl te ondersteunen. De coaches zetten normaal gesproken de Zeeuwse natuur in als onderdeel van hun werkwijze. Op dit moment bieden de coaches van Zeeuws vitaal ook online coaching aan. Bekijk hier de verschillende online coachingsprogramma’s.

De verschillende programma’s van de coaches kunnen uw werknemers helpen met vragen en gevoelens zoals:

 

 • Omgaan met stress, spanning en angst.
 • Angst voor besmetting.
 • Omgaan met verdriet, machteloosheid en boosheid.
 • Balans tussen werken en privé.
 • Combinatie thuiswerken en gezin vormgeven.
 • Behoud van structuur.
 • Vitaal blijven zonder sportschool.
 • Organiseren van je sociale contacten.

Hoe werkt het?

 1. Via telefoon of mail neemt u contact op met Zeeuws Vitaal.
 2. We bespreken hoe u het proces van aanmelden wilt laten verlopen.
 3. U stuurt de link van de websitepagina van Zeeuws Vitaal waarop de programma’s beschreven worden naar uw medewerkers. In de mail met de link geeft u aan hoe uw medewerkers zich kunnen aanmelden.
 4. De gekozen coach neemt contact op met uw werknemer. Na de sessie kan er besloten worden dat de werknemer nog meer sessies met de coach wil hebben. Dit horen we dan graag via u.
 5. Aan het einde van de maand ontvangt u één factuur.

Bel ons vandaag nog zodat u morgen de programma’s al kan aanbieden.

Uit onderzoek van de World Health Organisation blijkt dat één op de vijf werkenden last heeft van werkgerelateerde psychische klachten zoals stress, burn-out, depressieve gevoelens of angstklachten.

 

Lees meer over psychisch verzuim.

Sociaal ondernemerschap

Het uitgangspunt van Zeeuws Vitaal is ervoor te zorgen dat de Zeeuwse maatschappij er beter van wordt. We streven naast een verdienmodel er ook naar om een bijdrage te leveren aan goede doelen die educatief bezig zijn met de uitgangspunten van Zeeuws Vitaal zoals natuur, gezondheid en bewegen.

 

Lees meer over het sociaal ondernemerschap van Zeeuws Vitaal.

Een proactief vitaliteitsbeleid is een must voor een duurzame inzetbaarheid als onderdeel van een breder beleid gericht op preventie van uitval. Vitaliteit in relatie tot duurzame inzetbaarheid gaat over energie, gezondheid, betrokkenheid en motivatie, leefstijl en werk-privé balans.