Sluit je ook aan!1 min leestijd

Sluit je ook aan!1 min leestijd

Ben jij een coach en werk je graag in de natuur? Of ken je iemand die dit doet? Dan komen we graag in contact met je. We zijn op zoek naar verschillende coaches (o.a. kindercoach, wandelcoach en boothcamp-coach) die zich willen aansluiten bij het Zeeuws Vitaal platform.

Zeeuws Vitaal is een platform van verschillende typen Zeeuwse coaches (voor mind & body) die de Zeeuwse natuur als onderdeel van hun werkwijze inzetten. Met het platform springt Zeeuws Vitaal in op de huidige trend ‘gezond zijn en gezond blijven’ voor de inwoner en gast in Zeeland. Het specifieke van het platvorm is het uitgangspunt ‘de beleving in de natuur’.

Zeeuws Vitaal richt zich ook op het Zeeuwse bedrijfsleven en biedt hiervoor een ZV|voucher aan waardoor een medewerker op een laagdrempelige manier kennis kan maken met twee verschillende coaches tegen een aantrekkelijke tarief.

We vertellen je graag meer over Zeeuws Vitaal. Op dit moment wordt het platform opgezet. De website gaat begin januari 2020 live. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Huberdien Westerweele via email (info@zeeuwsvitaal.nl).