Aanmelden mogelijk! | 30 augustus 2024 | Netwerkevent Coachplatform Zeeuws Vitaal1 min leestijd

Aanmelden mogelijk! | 30 augustus 2024 | Netwerkevent Coachplatform Zeeuws Vitaal1 min leestijd

Ben jij coach in Zeeland en werkzaam in of met de (innerlijke) natuur? Meld je dan aan voor het eerste netwerkevent van het Zeeuws Vitaal Coachplatform! 

 

Heb jij ons onderzoek begin dit jaar ook ingevuld? We wilden graag weten van Zeeuwse coaches of er behoefte is aan een coachplatform voor coaches in Zeeland. De resultaten schreeuwen bijna: ‘Já!!’

We kunnen elkaar in zoveel dingen helpen: netwerken, intervisie, hulp bij bedrijfsvoering, een buddy zijn voor een startende coach, workshops, inkoop van opleiding/nascholing, met iemand kunnen sparren over een case, etc. etc. Het Coachplatform van Zeeuws Vitaal gaat hierin faciliteren. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou!

Wat krijg je op 30 augustus?
Kennismaking met Coachplatform van Zeeuws Vitaal (jouw rol & onze rol), workshops, mogelijkheid tot informeel kennismaken met elkaar en natuurlijk een drankje + hapje van de bbq! Het eerste netwerkevent is vrijblijvend en helemaal gratis! Je mag een vrijwillige bijdrage achterlaten via een open tikkie of in onze pot, maar het hoeft niet. Leuk? Meld je dan uiterlijk 26 augustus 2024 aan ✍️ via onderstaande knop.

Alles op een rijtje
Wanneer: 30 augustus 13:30 – 16:30 uur (programma duurt tot 16:30 uur, daarna drankje en hapje van BBQ)
Waar: Stichting WillsKracht (terrein Ride by the Sea) – Wielemakersbaan 6 Koudekerke
Kosten: GRATIS – vrijwillige eigen bijdrage
Aanmelden: uiterlijk 26 augustus -klik op onderstaande knop!-

Zien we je op 30 augustus? Tot dan!