Viola Poppe

Bedrijf:  BinnenBuiten Advies

Dienst:  Wandelcoaching (onderwerpen kunnen betrekking hebben op loopbaan, persoonlijk leiderschap, stress en burn-out)

Sprong voorwaarts!
Wil jij meer zelfvertrouwen, wil je nee durven zeggen en grenzen kunnen stellen? Zodat je meer plezier hebt in je werk en energie genoeg hebt om kansen te pakken en een volgende stap te kunnen zetten? Mijn trajecten helpen je om een sprong voorwaarts te maken. Ik gebruik de natuur en beweging in mijn coachtraject.

 

Regie pakken
Ik wil jou graag helpen en stimuleren om regie te nemen in je eigen ontwikkeling. Ik wil je leren sterk in je schoenen te staan, om te kiezen voor datgene wat jij nodig hebt om een leven in balans te leiden. Zo ervaar je je eigen kracht en is verbinding en samenwerking met anderen gemakkelijker.
Ik leer je zelf de regie te pakken, zodat jij jouw loopbaan en carrièrepad zelf vorm kunt geven.

 

Professionele begeleiding
Als bedrijfskundige, coach, financieel expert en veranderkundig consultant heb ik een zeer diverse achtergrond. Ik deed ervaring op in de zorgsector, het bedrijfsleven en in het onderwijs. Ik werk resultaatgericht, maar vanuit zachtheid. Op een duurzame wijze en al wandelend in de natuur bouwen we samen aan wat jij wilt bereiken, aan oplossingen voor een betere toekomst. We vertragen bewust opdat jij jezelf goed leert kennen en voelt wat je belangrijk vindt in het leven.

 

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Neem de tijd om aan jezelf te werken, zet jezelf op nummer één.