Tamara Rijk

Bedrijf:  First Step Coaching

Dienst:  Coaching in de buitenlucht, individueel en in groepsverband en Power Walking

Waarom First Step Coaching?

 

First Step Coaching is persoonlijke coaching in de buitenlucht. In de natuur kan je zaken waar je last van hebt, bijvoorbeeld verdriet, angst, onzekerheid, schaamte, woede of stress loslaten. We staan letterlijk en figuurlijk soms stil, we praten niet alleen maar we doen vooral. Het resultaat is: voelen wat jij nodig hebt, minder stress, meer energie, doen en weten wat je echt leuk vindt en meer rust.

 

Wandelen en meer.

 

Ben jij toe aan iets nieuws? Wil je, zowel fysiek als mentaal, aan jezelf werken? Wil je graag buiten bewegen? Wil jij tot jezelf komen maar het liefst in groepsverband? Dat kan met Energie & Balans, Mind Walk of Power Walking.

 

Ik bied jou hulp, ondersteuning en een luisterend oor, waardoor je inzicht krijgt en de balans weer vindt. Of dit nu is door het volgen van een cursus of door het volgen van een coachtraject. Samen zoeken we naar meer rust en werken we aan het verhogen van de energie en het verminderen van stress. Mijn manier van coaching is laagdrempelig, luchtig en positief. Nuchter en praktisch, niet zweverig maar gewoon met beide benen op de grond.

Droom, Durf, Doe

Categorieën: , Tag: