Sophie de Caluwé

Bedrijf:  Beter Buiten

Dienst:  Wandelcoaching bij (keuze)stress-, burn-out- en bore-out - klachten.

Waarom Beter Buiten

Ik voel me beter als ik buiten (geweest) ben. Ik kom dichter bij mezelf, kan beter nadenken en makkelijker praten als ik buiten ben. Kortom; ik vind het beter, buiten.

Met wandelcoaching combineer ik mijn liefde voor mensen met die voor de natuur, vanuit de overtuiging dat buiten zijn de mens beter maakt.

 

Wandelcoaching

Ik heb het in de afgelopen jaren te vaak om me heen zien gebeuren: vrienden, collega’s die vastliepen in hun werk in de zorg of het onderwijs.

Het groeide ze boven het hoofd of zagen juist geen uitdaging meer. Ze konden, durfden of wilden hier niet aan toegeven. Konden, durfden of wilden het niet bespreekbaar maken en werden uiteindelijk langdurig ziek. Dit kan anders, er kan meer preventief gepraat worden en dit is wat ik met wandelcoaching wil bereiken

 

Stressklachten kunnen leiden tot overspannenheid.

Vermoeidheid, concentratieverlies, onzekerheid, het gevoel dat het allemaal te veel word; met wandelcoaching kunnen we voorkomen dat het eindigt in het burn- of bore-out.

Maar ook wanneer wel sprake is van ook burn- of bore-out is wandelcoaching bewezen effectief.

 

Ik wil mijn klanten helpen (weer) voor zichzelf te kiezen en vertrouwen in zichzelf te hebben.

Samen stil staan bij gevoelens en waar ze vandaan komen, deze herkennen en erkennen zijn een eerste stap om beter te worden. Wat wil de klant wèl, wat geeft energie, hoe kunnen we dit bereiken en vasthouden. Stap voor stap op weg naar een mooie toekomst!

Buiten word je beter!

Categorieën: , , Tag: