Nancy van Schaik

Bedrijf:  Sorte Coaching

Dienst:  Stress en Burn-out, Vitaliteit, Loopbaan coaching

Uit eigen ervaring weet ik dat werk gerelateerde stress een gevaar is dat op de loer kan liggen voor elke ambitieuze, hardwerkende vrouw. Maar ook dat je altijd een keuze hebt, hoe oud je ook bent.

 

Na bijna 30 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt besloot ik, na een ingrijpende privé gebeurtenis, dat ik nu echt het roer om wilde én moest gooien.

Ik ben gezonder gaan leven, heb de opleiding Stress en Burn-out coach bij Sonnevelt Opleiding gevolgd  en ben voor mijzelf begonnen als stress en burn-out coach.

Omdat ik me meer specifiek richt op stress die werkgerelateerd is biedt ik ook loopbaancoaching aan. Dit is niet alleen voor mensen die burn-out dreigen te raken maar ook voor mensen die een ‘bore-out’ ervaren. De symptomen van een bore-out zijn op fysiek, emotioneel niveau dezelfde als die van een burn-out, maar met een verschil; de oorzaak. In het ene geval ervaar je teveel uitdaging, in het andere juist te weinig.

Mijn aanpak: no-nonsense, open minded, nieuwsgierig, respectvol, holistisch, actiegericht (met alleen praten kom je er niet) en duurzaam; ik plak geen pleisters.

 

De quote die ik graag gebruik komt van een van mijn inspiratiebronnen, Dr. Gabor Maté: “Whenever there’s tension, it needs attention”. Vrij vertaald: Wanneer je spanning (in je lichaam) ervaart, dan heeft dat jouw aandacht nodig.

Van carrièretijger naar coach voor carrièretijgers.

Categorie: Tag: