Guido Krijger

Bedrijf:  Outdoor Inspiration

Dienst:  Natuurcoaching

Heb lief en doe wat je wil. Deze bekende uitspraak van Augustinus vind ik één van de mooiste zinnen die ik ken. Door de eenvoud, diepgang en vooral de verstrekkendheid ervan. Deze levenshouding leidt tot vrijheid, speelsheid, geluk en harmonie met jezelf én je omgeving. Maar ondanks de eenvoud ervan is het oh zo moeilijk. Ons ego zit vaak in de weg. We worden gehinderd door angst, overtuigingen, oordelen en gedachten. Tegelijkertijd bouwen we in ons leven patronen en gewoontes op die ons nu belemmeren om zo te leven.

Door ontwikkeling van ons bewust-zijn creëren we ruimte. Ruimte om te groeien naar de essentie van die ene zin. Maar onze aandacht wordt vaak opgeslokt door dingen die er in wezen veel minder toe doen.

 

Durf jij de vraag te stellen wat er echt toe doet, wie je in wezen bent en hoe je daar expressie aan kunt geven?  Gefeliciteerd, dat is het begin van een mooi proces!

 

Ik help mensen bij dit proces door samen te wandelen in de natuur en te laten inspireren door de natuur. Ik luister, stel vragen om jouw denken langs onbegaande paden te leiden en nodig je uit om oefeningen te doen die jouw hart en buik laten spreken.

 

Blogpost van Guido: Meebewegen en zelfzorg

 

Bekijk Guido in het programma ‘Trots op Zeeland’ van Omroep Zeeland.

Heb lief en doe wat je wil -Augustinus-

Categorieën: , , Tag: