Leefstijlcoaching met ondersteuning van aromatherapie2 min leestijd

Leefstijlcoaching met ondersteuning van aromatherapie2 min leestijd

De kracht uit de natuur…
leefstijlcoaching met ondersteuning van aromatherapie

De kracht uit de natuur ervaren we, bewust of onbewust, allemaal regelmatig.
Denk maar eens aan een krachtige herfststorm, waarin je probeert droog op de plaats van bestemming aan te komen en je paraplu de strijd verliest. Of het heerlijke gevoel van de zeewind die
letterlijk je hoofd leegblaast als de stress van alledag je even te veel wordt.

De kracht van de natuur, daar werk ik mee, op een bijzondere manier!
Mijn naam is Brigitte Tjarks en ik noem mezelf graag ambassadeur van het leven, omdat ik letterlijk ervaringsdeskundige ben op het gebied van ziek worden en het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreken. Toen ik getroffen werd door de ziekte van Lyme dacht ik dat mijn leven voorbij was, maar het lichaam, en zeker de geest, zijn sterker dan we beseffen en ik leef dan ook met meer passie dan ik voorheen ooit deed! Na mijn ziekbed heb ik besloten me om te scholen en mensen te ondersteunen met de kracht uit de natuur.

Ik ben leefstijlcoach met ondersteuning van aromatherapie. Aromatherapie, een “hip” woord, maar voor echte aromatherapie komt er meer kijken dan alleen maar “een lekker geurtje”.

Het levenssap van de plant is qua samenstelling nagenoeg hetzelfde als het levenssap van de mens, bloed, en juist om deze reden herkent het lichaam therapeutische olie dan ook als lichaamseigen.
En juist in dit gegeven zit de kracht van aromatherapie, vanwege het feit dat het lichaam ondersteund wordt, zonder bijwerkingen of neveneffecten.

Brigitte Tjarks

Met aromatherapie kun je het zelfherstellend vermogen van het lichaam een enorme boost geven. Wanneer je dit combineert met gericht leefstijladvies, kun je vuurwerk creëren. Daar waar je kracht opdoet ín de natuur, helpen de oliën je om door de dag heen optimaal te functioneren omdat die kracht, samengebundeld in een flesje, voordeel voor zowel lichaam als ziel oplevert, wie wil dit nu niet? In mijn praktijk werk ik veel met mensen die bepaalde klachten hebben, maar steeds meer met mensen die preventief hun lichaam willen beschermen tegen de vele invloeden van buitenaf.

Warme groet,
Brigitte Tjarks